REGULAMENT


Concursul de talente “ ARCA LUI NOE “ va avea loc pe data de 21 iulie 2024, la BACOLUX DIANA RESORT, in superba statiune BAILE HERCULANE.

Intreg evenimentul va fi prezentat de artistul MIHAI TRAISTARIU.

Pastram si inscrierile ONLINE pentru concurentii care nu se pot deplasa pana la scena. Ei vor primi premiile prin posta.

Toate momentele inscrise vor primi premii, in functie de notele juriului. Vor fi astfel :

- MARELE PREMIU ( cea mai mare medie din concurs )
- Trofeele pe sectiuni, impartite si ele pe grupe de varsta
- Premii I, II, III si MENTIUNI, in functie de medie.

Competitia se va desfasura pe urmatoarele sectiuni :


 

1. MUZICA ROMANEASCA

Grupa 4 - 6 ani
Grupa 7 - 8 ani
Grupa 9 - 10 ani
Grupa 11 - 12 ani
Grupa 13 - 14 ani
Grupa 15 - 17 ani
Grupa 18+


2. MUZICA INTERNATIONALA

Grupa 4 - 6 ani
Grupa 7 - 8 ani
Grupa 9 - 10 ani
Grupa 11 - 12 ani
Grupa 13 - 14 ani
Grupa 15 - 17 ani
Grupa 18+


3. MUZICA POPULARA

Grupa 4 - 6 ani
Grupa 7 - 8 ani
Grupa 9 - 10 ani
Grupa 11 - 12 ani
Grupa 13 - 14 ani
Grupa 15 - 17 ani
Grupa 18+


4. MUZICA ETNO

5. MUZICA VOCALA CLASICA

6. MUZICA INSTRUMENTALA

7. CREATIE MUZICALA

8. DANS

a) Individual

b) Trupe


9. TEATRU

10. AM TALENT

11. VIDEOCLIP

12. CEA MAI BUNA VOCE DE STUDIO

13. TRUPE, GRUPURI, ANSAMBLURI

14. ARTIST COMPLET

15. EUROVISION

16. REMEMBER

17. MISS SI MISTER " ARCA LUI NOE "

18. TALENT INNASCUT

19. CAMPIONI

20. VOCEA DE 5 STELE

A) FEMININA

B) MASCULINA


INSCRIERI

 

1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 21 iunie - 21 iulie 2024 ;

2. Varsta minima de participare in concurs este de 3 ani. Nu exista limita de varsta ( pot participa in competitie si concurenti de 80 de ani ! ) ;

3. Concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :

m.traistariu@gmail.com

urmatoarele lucruri :

a) FISA DE CONCURS, completata in intregime. Click mai jos :

FISA DE INSCRIERE


Daca nu reusiti s-o descarcati de aici, nu e o problema ! Puteti sa ne trimiteti inscrierea direct pe whatsapp :

0737.803.413 ( Mihaela Florea )


b) Negative sau pozitive ( pentru concurentii care vin la scena ), filmari sau videoclipuri ( pentru concurentii care se inscriu ONLINE ) ...

- pentru concurentii care vor urca fizic pe scena - negativul / negativele melodiilor pe care le vor canta in cadrul competitiei ( in cazul sectiunilor de la Muzica Vocala ). In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. De preferat ca melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute ! Atentie : sunt 3 sectiuni unde se poate canta PLAYBACK, deci aici pot fi pozitive.

- pentru concurentii care participa ONLINE - un videoclip sau mai multe, filmari din casa, dintr-un spectacol, dintr-un festival-concurs sau dintr-o emisiune tv ... reprezentand un moment artistic sau un moment inedit, care poate fi considerat un talent ( muzica, dans, poezie, teatru, instrument, gatit, karate, pictura, vlogging, sah ... etc ) ; Video-ul trimis poate fi un link de pe Youtube, Facebook etc ... sau pur si simplu o filmare in sine ! De preferat ca filmarile trimise sa nu depaseasca 10 minute !

c) O fotografie cu concurentul ca sa-l postam si pe Facebook



d) TAXA DE CONCURS



Taxa de concurs inseamna : diploma si cupa pentru fiecare moment artistic, asigurarea sonorizarii si punerea in scena a momentului artistic al concurentului, TVA = 19 %, impozit pe venit = 3 %.

Daca un concurent participa la o singura sectiune, taxa de concurs este de 200 RON.

Daca participa la doua sectiuni, taxa de concurs este de 300 RON.

Daca participa la trei sectiuni, taxa de concurs este de 350 RON.

Daca participa la 4 sectiuni, taxa de concurs este de 400 RON.

Daca participa la 5 sectiuni, taxa de concurs este de 450 RON.

Daca participa de la 6 sectiuni in sus, va avea de achitat cate 50 Ron pentru fiecare sectiune in parte, deci in total ... 500 Ron, 550 Ron, 600 Ron etc. Concurentul poate participa cu mai multe momente la aceeasi sectiune sau la sectiuni diferite.

ATENTIE !

Pentru grupuri formate din 2 - 6 membri ( inclusiv 6 ) ... taxa este exact ca mai sus.

Pentru grupuri mai mari de 7 persoane ... taxa este de 30 RON pentru fiecare membru in parte, pentru fiecare sectiune in parte !

Taxa poate fi achitata in doua moduri :

- fie la scena, unde vi se va inmana bon fiscal ;

- fie va fi depusă in banca, în contul :

RO62 BTRL RONC RT05 2924 8001

obligatoriu cu mențiunea : TAXĂ CONCURS + Nume concurent.

Titular: SC MIHAI TRAISTARIU SRL, CUI: RO22755540, J13 / 3895 / 2007

Cand taxa se vireaza in cont, va trebui emisa factura si-n acest caz avem nevoie si de datele de buletin ale celui care depune : NUME si ADRESA. Cel mai bine e sa le treceti in FISA DE INSCRIERE. Multumim pentru intelegere !

*În caz de neprezentare, taxa nu este returnabilă.



SECTIUNEA RECITAL

La aceasta rubrica pot intra si talente nelansate inca in showbiz-ul romanesc dar care vor sa fie pe afis si sa participe in recital cot la cot cu vedetele !

Aici se poate inscrie orice artist - cantaret, dansator, actor ... etc, care doreste sa intre in recital cu cateva momente artistice iar selectia se face pe baza unui video sau link de pe youtube pe care il trimiteti pe :

m.traistariu@gmail.com

In urma vizionarii video-ului trimis echipa organizatorica decide daca artistul in cauza poate sustine un recital la festivalul nostru !

Daca ai fost ADMIS, taxa este de 200 Ron pentru DOUA MOMENTE !



DESPRE SECTIUNILE DE CONCURS



1. MUZICA ROMANEASCA - piese in limba romana; se admit melodii in alte limbi daca au compozitor roman; nu conteaza genul muzical : pot fi piese rock, pop, opera, dance etc.

2. MUZICA INTERNATIONALA - piese in alta limba decat in limba romana; se admit melodii in limba romana daca au compozitor strain ( Tornero, Hora din Moldova etc ); nu conteaza genul muzical : pot fi piese rock, pop, opera, dance etc.

3. MUZICA POPULARA - aici e simplu ; folclor sa fie ;

4. MUZICA ETNO - Lupii, Hora din Moldova, Canta cucu, Mocirita, Constantine Constantine etc. ATENTIE ! Nu confundati melodiile ETNO cu muzica populara ! De multe ori juriul depuncteaza concurentii care nu incadreaza corect piesa, asa ca intrati exact la sectiunea la care ar trebui sa fie melodia !

5. MUZICA VOCALA CLASICA - bas, bariton, tenor, contratenor, altista, mezzosoprana, soprana, soprana de coloratura ...

6. MUZICA INSTRUMENTALA - e admis in concurs orice instrument : pian, vioara, chitara, flaut ... etc

7. CREATIE MUZICALA - aici concureaza TOT PACHETUL ( compozitia, textul, interpretarea ). La aceasta sectiune merge si PLAYBACK.

8. DANS - dans, dans, dans ... si doar dans.

9. TEATRU - un moment de teatru, de orice fel, care sa nu depaseasca 7 minute;

10. AM TALENT - talent sa ai; muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

11. VIDEOCLIP - sunt sute de cantaciosi sau dansatori ori trupe de teatru ... care au deja cate un videoclip filmat ! E ... PENTRU VOI ! Hai sa va promovati videoclipul ! La aceasta sectiune ... fie te inscrii cu videoclipul ONLINE si juriul va nota de acasa ... fie vii la scena cu videoclipul tau, juriul il va viziona pe laptop iar tu vei canta PLAYBACK in fata publicului din sala. Da, e clar o sectiune unde merge si PLAYBACK.

12. CEA MAI BUNA VOCE DE STUDIO - Aici intra atat melodii LIVE cat si melodii cantate PLAYBACK. Da, ai citit bine - melodii pe PE POZITIV. Vrem sa vedem cui ii suna vocea WOOOOOW. Fie live ... fie intr-un studio. Poti concura atat la scena cat si online.

13. TRUPE, GRUPURI, ANSAMBLURI - muzica rock, muzica pop, muzica dance ... sau grupuri de dans, ansambluri, trupe etc. Nu conteaza. Fie ca-i muzica, dans sau vreo trupa de teatru ... Sa fie mai multi pe scena !

14. ARTIST COMPLET - aici trebuie sa ne demonstrezi ca ai tot ce-ti trebuie ca sa reusesti in show-biz ! La aceasta sectiune poate intra orice moment artistic ( muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ... )

15. EUROVISION - la aceasta sectiune, concurentii au de cantat doar piese care au participat in selectiile nationale sau internationale Eurovision din toate timpurile.

16. REMEMBER - la aceasta sectiune, concurentii intra in competitie cu un moment al carui protagonist ( compozitor, textier, interpret, actor, regizor ) ... a trecut in lumea celor vesnici. Indiferent daca vorbim de muzica, dans, teatru ... Momentul in sine sa fie un REMEMBER ( SA NE AMINTIM DE ... ) ...

17. MISS si MISTER " ARCA LUI NOE " - la aceasta sectiune, ne arati cat esti de frumoasa sau de frumos; Mihai Traistariu va urca pe scena toate fetele si toti baietii inscrisi si le va pune cateva intrebari - ca amuzament dar si ca sa-i cunoasca juriul; Veti defila de 2 ori : o data intr-o tinuta eleganta si inca o data intr-o tinuta sport. Aici te poti inscrie si ONLINE. In acest caz, ne trimiti o filmare cu tine ... prezentand moda.

18. TALENT INNASCUT - talent sa ai; muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

19. CAMPIONI - aici intra orice moment artistic ( muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ... ). Singura conditie e sa aiba macar un premiu in palmares ! Sa nu fie incepator !

20. VOCEA DE 5 STELE - voce sa fie ! Cat incape !



CONCURS


CONCURSUL NATIONAL DE TALENTE - ARCA LUI NOE - va avea loc in ziua de 21 IULIE - 2024, la BACOLUX DIANA RESORT, in BAILE HERCULANE. Vom incepe concursul la ora 10 dimineata si vom incheia in jur de ora 20.00.

Concurentii de la toate sectiunile de muzica vor avea de interpretat PE VIU, cu negativ, acompaniati la un instrument, cu band ( trupa pe spate ) sau chiar acapella daca sunt la sectiunea muzica vocala. Atentie ! Exista si 3 sectiuni unde merge PLAYBACK : VIDEOCLIP, CREATIE MUZICALA si CEA MAI BUNA VOCE DE STUDIO.
Cei de la alte sectiuni vor trimite din timp - materialul audio ( daca exista asa ceva ) pe mail sau vor veni cu el pe stick ( asta daca nu poate fi trimis inainte ).

Cei care se inscriu cu momente de teatru, poezie, dans, instrument, videoclip ... daca au nevoie de ceva pe scena ... trebuie sa ne anunte din timp ... ca sa ne putem pregati !

Premiile, pentru toate cele 20 de sectiuni, vor fi acordate imediat dupa ce concurentul isi termina de executat toate momentele din concurs.

ATENTIE !

Fiecare sectiune va avea Trofeu separat, corespunzator grupelor de varsta. Unele sectiuni, daca se inscriu mai multi concurenti, vor fi impartite si ele pe grupe de varsta ! ... Asadar ... asteptati-va la peste 50 de trofee, premii I, II, III, mentiuni si un MARELE PREMIU.
Premiile vor fi repartizate in functie de medii, astfel :

- MARELE PREMIU = cea mai mare medie din tot concursul ;
- Trofeele pe grupa = medii intre 9.60 si 10.00 ;
- Premiile I = medii intre 9.40 si 9.60 ;
- Premiile II = medii intre 9.20 si 9.40 ;
- Premiile III = medii intre 9.00 si 9.20 ;
- Mentiuni = medii intre 8.00 si 9.00 ;

Pentru MARELE PREMIU “ ARCA LUI NOE 2024 “ pot intra in competitie doar concurentii care se inscriu la cel putin 3 sectiuni din totalul de 20.

Titlul de MARELE PREMIU va fi desemnat concurentului cu cea mai mare medie in urma adunarii celor 3 medii de la sectiunile la care a concurat.

Daca un concurent participa la 4 sau mai multe sectiuni, pentru MARELE PREMIU se vor alege cele mai mari 3 medii obtinute de la toate sectiunile la care a participat ... si cu ele se va face media finala !

DEVIZA FESTIVALURILOR NOASTRE E SIMPLA : " DE LA NOI PLECI ACASA ... CU PREMII !!! " ( Nimeni nu pleaca nepremiat ! )


ATENTIE ! Organizatorii NU se ocupa de cazarea si masa concurentilor ! Aici este strict treaba concurentilor si a insotitorilor acestora !


FISA DE INSCRIERE



Nume concurent : ______________________________



Data nasterii : _____________________________



Adresa exacta ( pentru factura ) : __________________





Nr. telefon : __________________________________



Numele pe Facebook : _____________________________



Profesor ( cu telefon ) : ____________________________



*** Daca TAXA de CONCURS se achita prin banca, avem nevoie si de datele de buletin ale celui care depune ( pentru ca se intocmeste si factura ) : nume depunator, adresa.

*** Daca TAXA se achita la scena, vom taia bon fiscal si nu e nevoie de nimic. Multumim pentru intelegere !


Sectiunile la care se inscrie in concurs :

















Concursul nostru functionează conform noilor reglementări europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, prevăzute în Regulamentul 2016/679/UE. Expedierea către noi a prezentului document, reprezintă acordul dumneavoastră de a prelucra datele cu caracter personal înscrise în această fișă.


 

Copyright 2017. Design by Flash Templates

Privacy Policy | Terms of Use |